mijn verhaal fotoKimberley de Haseth is geboren in Rotterdam, maar heeft het merendeel van haar leven in Delft gewoond. Na het VWO heeft zij Zoölogie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken. Daarna heeft zij onderzoek verricht op verschillende laboratoria in Amsterdam en Leiden. Op deze wijze kon zij invulling geven aan haar persoonlijke missie een bijdrage te leveren aan mogelijke oplossingen voor diverse terminale ziekten.

Tegelijkertijd bleef ook de commerciële kant van de medische sector trekken. Een functie als artsenbezoeker stelde haar in staat haar sales- en marketingkwaliteiten te ontwikkelen.

Gaandeweg in haar carrière kwam de focus meer en meer op marketing te liggen. Dit leidde onder meer tot het behalen van de opleiding NIMA-B consumenten marketing in 2013. Gedurende die periode kwam Kimberley bovendien tot de conclusie dat haar passie ligt bij de combinatie van kinderen (lees: kindontwikkeling), marketing en educatie. Zij volgde de opleiding Kinderyoga docent in combinatie met cursussen als Zinvol tekenen, Therapeutisch tekenen en Kindermassage.

In 2011 richtte Kimberley Bright Lights Kids op, een eenmanszaak gericht op de ontwikkeling van educatieve en creatieve projecten waarin het kind centraal staat. In 2014 volgde een emigratie naar North Carolina in de VS met haar gezin. De Amerikaanse cultuur, met een geheel eigen kijk op kindontwikkeling, inspireert haar om best practices van beide zijden van de oceaan te combineren.

Kimberley heeft net haar eerste kinderboek geschreven, waarin Max & Mila de hoofdrol spelen. Bij Max & Mila staan lezen, spelen en leren centraal. In de toekomst zullen meer Max & Mila boeken volgen alsook spellen en lesmateriaal. Lezen, leren & spelen!