Field day!

geplaatst in: Blog | 0

de directrice van de schoolSophie en haar hele klas keken al weken uit naar Field Day, en eindelijk was het dan zover! Field Day is een sportdag, maar dan met heel veel water activiteiten (het is hier nu bloedheet!). De leukste activiteit is de Dunk Tank. De kinderen moeten een hendel raken met een softbal en dan valt de juf of meester in het water. De directrice bijt het spits af, met een grote duikbril op. Echt geweldig. Alle kinderen zijn elkaar aan het aanmoedigen en als ze dan eindelijk in het water valt klinkt er een luid gelach.

Daarnaast is er een grote Water Slide en Dunk Booths. Je kunt schatgraven, water relay’s doen, lacrosse spelen met grote vissen en gelukkig zijn er ook activiteiten in de gymzaal, waar het lekker koel is. En je kunt onbeperkt waterijsjes eten! Het is echt een feest!

 

 

De dag begint met ontbijt op school; muffins, donuts en fruit. De regel is dat alles gekocht moet zijn in een winkel en moet worden aangeleverd in een gesloten verpakking. Het fruit moet gewassen, gesneden en ook zijn voorverpakt. Je mag niets uitdelen op school wat je zelf hebt gemaakt (dat maakt trakteren makkelijk :)), ze willen geen enkel risico nemen. Verder moet je je kind thuis insmeren met zonnebrandcrème. De crème wordt gezien als medicijn en mag niet worden opgesmeerd door kind of juf. Verder moet de bikini onder een t-shirt en korte broek worden gedragen. Ze willen geen blote navels zien en als het shirt nat wordt weerhoudt de bikini die er onder zit, het van doorschijnen. Ondanks alle regels blijft Field Day een prachtige dag.

dunk tank

water slide

Laat een reactie achter